Utrechtse Spelen kiest nieuwe naam ‘zonder franje’

thibauddelpeutTheatergezelschap De Utrechtse Spelen gaat vanaf 2015 verder onder een nieuwe naam. Op 11 januari 2015 wordt deze bekendgemaakt. Het gezelschap krijgt naar eigen zeggen een bondige naam, zonder franje: een duidelijke afzender die het grootste theatergezelschap van Midden-Nederland stevig op de kaart zet.

Thibaud Delpeut en Jacques van Veen, die De Utrechtse Spelen sinds september 2013 leiden, willen met de nieuwe naam de stevige verankering in de stad Utrecht enerzijds en een landelijke uitstraling anderzijds krachtiger en transparanter maken. Hij zal de visie en functie van het gezelschap weerspiegelen: als stadsgezelschap en partner van Utrechtse instellingen theater maken in het hart van de stad en de samenleving.

Samen met de bekendmaking van de nieuwe naam worden ook het logo, de nieuwe huisstijl en een nieuwe website gelanceerd. De bekendmaking vindt plaats tijdens de ‘Nieuwjaarsduik’ van de Culturele Zondagen in Utrecht.

Tot 11 januari is de website www.deutrechtsespelen.nl nog in gebruik.

Bron: Theaterkrant

Foto: Annegien van Doorn

 

Lees ook:Paardenkathedraal wordt Utrechtse Spelen
Lees ook:Vier keer De Utrechtse Spelen op vier podia
Lees ook:Tjitske neemt de bus
Lees ook:Jubilerend Festival aan de Werf sluit af
Lees ook:Thibaut Delpeut wordt artistiek leider De Utrechtse Spelen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Utrechtse Spelen kiest nieuwe naam ‘zonder franje’

  1. Sue

    Tja, van goede naam Paardenkathedraal naar Utrechtse Spelen moet er nu weer heel veel geld gestoken worden in opnieuw een nieuwe naam, nieuw logo etc. En dan moet het publiek je nog leren kennen. Ik denk dat ze hiermee volkomen de plank misslaan… Zonde van het geld en de moeite. Richt je op goed beleid én goede voorstellingen i.p.v. dit marketinggeneuzel. En ja, ik ben marketeer van huis uit, dus kritisch op mijn eigen vak in deze.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>