Toneel.blog stopt

Javad_alizadeh_-penetrating-penPer 1 januari ben ik gestopt met toneel.blog. Lange tijd heb ik onder leiding van oprichtster en voormalig hoofdredacteur Suzan Vermeulen voor de site geschreven. Daarna mocht ik het stokje overnemen. Hierdoor hebben mijn team en ik veel mooie voorstellingen, festivals en performances mogen zien. Toneel.blog was een platform voor leergierige schrijvers met een passie voor theater wat elke maand door duizenden mensen werd bezocht. Na twee jaar ga ik verder in het journalistieke vak en bezoek toneel.blog nu als theaterliefhebber. Wanneer de nieuwe hoofdredacteur aantreedt is nog onbekend, dus houd de site in de gaten.

Iedereen bedankt voor het liken, delen en bezoeken van toneel.blog!

Inge Schouten

Lees ook:Toneel.blog zoekt nieuwe hoofdredacteur
Lees ook:Toneel.blog zoekt redacteuren
Lees ook:Toneel.blog zoekt recensenten
Lees ook:Toneel.blog in Noord-Hollands Dagblad
Lees ook:Toneel.blog zoekt recensenten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>