Toneel.blog zoekt recensenten

We bestaan pas sinds december, maar Toneel.blog timmert stevig aan de weg. Er zijn zoveel mooie voorstellingen die aandacht verdienen en het kleine redactieteam kan daarom wel wat versterking gebruiken. Ben jij geïnteresseerd in toneel, heb je daar ook een duidelijke mening over en kun je minimaal eens per maand een voorstelling bijwonen (liefst meer natuurlijk)? En ben je ook nog eens zeer vlot met de pen? Dan ben jij misschien wel onze bijspring-kracht! De recensies van Toneel.blog verschijnen maximaal drie dagen na het bezoeken van de voorstelling online en de eindredactie is in handen van Suzan Vermeulen. Interesse? Stuur een mail naar: [email protected]!

Lees ook:Toneel.blog zoekt recensenten
Lees ook:Toneel.blog zoekt redacteuren
Lees ook:Toneel.blog zoekt nieuwe hoofdredacteur
Lees ook:Toneel.blog in Noord-Hollands Dagblad
Lees ook:Win! Kaarten voor Vermoorde Onschuld – Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toneel.blog zoekt recensenten

  1. Kate-online

    Ja, waarschijnlijk dus het is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>