Toneel.blog zoekt recensenten

Toneel.blog bestaat in december een jaar en gaat als een speer. Maandelijks vinden vele duizenden unieke lezers hun weg naar deze eerste professionele blog over het Nederlands toneel. Het kleine redactie team kan daarom uitbreiding gebruiken.

Wij zoeken recensenten met een vlotte pen en zeer goede kennis van de Nederlandse taal. Daarnaast heb je een  interesse voor of kennis van toneel. Studenten journalistiek, docent drama, regie of aanverwante opleidingen worden ook van harte uitgenodigd te reageren. Je bent minimaal 18 jaar oud en bent in de gelegenheid om maandelijks in ieder geval twee voorstellingen te bezoeken. Recensies verschijnen drie dagen na je bezoek online.

Toneel.blog heeft een gezellige vrijwillige redactie en werkt via een redactieforum. Reiskosten kunnen helaas niet vergoed worden, maar je mag (meestal met een introducé) gratis naar de mooiste toneelvoorstellingen van het land, in ruil voor een recensie.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mail naar [email protected]. Vergeet niet je motivatie en ervaring te vermelden. Een proefrecensie behoort tot de selectieprocedure.

Lees ook:Toneel.blog zoekt recensenten
Lees ook:Toneel.blog zoekt redacteuren
Lees ook:Toneel.blog zoekt nieuwe hoofdredacteur
Lees ook:Toneel.blog stopt
Lees ook:Toneel.blog in Noord-Hollands Dagblad

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toneel.blog zoekt recensenten

  1. Sollicitatiegesprek voorbereiden

    Lijkt me best leuk om te doen. Kan ik hier gewoon op solliciteren of hoe gaat dat in zijn werk? Volgens mij kan dat gewoon toch? Ik ga denkelijk gewoon proberen!

      /   Reply  / 
  2. Suzan Auteur

    Stuur gewoon een mail naar het adres dat in het bericht staat. De rest wijst zich vanzelf.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>