Stefan Rokebrand wordt Herman Brood

Schermafbeelding 2014-12-11 om 14.06.14Stefan Rokebrand is gecast voor de rol van Herman Brood in de nieuwe muziektheaterproductie over het leven van de kunstenaar. De productie is vanaf januari 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Dit werd gisteravond in het televisieprogramma PAUW bekend gemaakt door biograaf en goede vriend Bart Chabot, die voor het script tekent. De regie is in handen van Victor Löw. Samen met Xandra Brood hebben zij na vele auditierondes Stefan uitgekozen om in de huid te kruipen van ’s lands meest bekende rockster.

Stefan is op dit moment te zien in de theaterproductie Soldaat van Oranje, de televisieserie Celblok H en in de bioscoopfilm Gooische Vrouwen 2.

Foto: Leoni Ravestijn

Lees ook:Muziektheatervoorstelling Herman Brood in de maak
Lees ook:Loes Luca in Gooische Vrouwen
Lees ook:Prijs voor Gooische Vrouw Annet Malherbe
Lees ook:Faulty Towers terug in Nederlandse theaters
Lees ook:Mary Dresselhuys op de planken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>