Jubilerend Festival aan de Werf sluit af

 Het Utrechtse Festival aan de Werf kijkt zaterdag terug op een goedbezochte editie. Op de slotdag van het theaterfestival hadden 8500 betalende bezoekers het 25e Festival aan de Werf bezocht. Dat meldde de organisatie. Op allerlei locaties in de stad Utrecht waren tien dagen lang voorstellingen te zien van Nederlandse en internationale, jonge theatermakers. Vooral de producties van het Huis aan de Werf en de nieuwe voorstelling van het gezelschap De Utrechtse Spelen waren publiekstrekkers. Het vrij toegankelijke festivalterrein op de Neude trok elke avond ook veel mensen naar de optredende bands. ”Mede dankzij het mooie weer hadden we iedere avond een vol plein met bezoekers”, aldus een woordvoerster van het festival. Zaterdagavond staan de laatste voorstellingen op het programma. (ANP)

Lees ook:Nog nooit werden de zomerfestivals zo goed bezocht
Lees ook:Meer bezoekers voor Nazomerfestival
Lees ook:Recordaantal bezoekers op Spoffin festival
Lees ook:Theater in de gemeenteraadsbankjes
Lees ook:Festival Noorderzon trekt 125.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>