Tjitske neemt de bus

Weet je nog dat we meldden dat nieuw theatergezelschap De Utrechtse Spelen een bijzondere campagne zou starten? Vanaf nu neemt Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen) de bus! Net als collega’s Loes Luca en Paul R. Kooij overigens! Misschien kom je ze wel tegen! De Utrechtse Spelen heeft trouwens ook een nieuwe site!

Lees ook:Tjitske Reidinga in abri
Lees ook:Fotoreportage eerste dag Ingebeelde Zieke
Lees ook:Loes Luca in Gooische Vrouwen
Lees ook:Dagelijkse weblog over De Ingebeelde Zieke
Lees ook:Paardenkathedraal wordt Utrechtse Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>