Vier keer De Utrechtse Spelen op vier podia

Het wordt druk bij De Utrechtse Spelen. De komende maanden brengt het gezelschap vier compleet verschillende voorstellingen op vier compleet verschillende podia. In de Stadsschouwburg Utrecht is vanaf 27 april het avondvullende familiedrama Augustus: Oklahoma te zien. Daarvan verschijnt binnenkort ook een recensie op Toneel.blog. Tijdens Festival a/d Werf, van 20 tot en met 28 mei, gaat Viva la naturisteraçion! in première. Deze voorstelling is een samenwerkingsverband met De Warme Winkel en speelt in De Paardenkathedraal. In juni volgt de première van de grote locatievoorstelling Orfeo ed Euridice. De locatie van deze productie is met recht bijzonder te noemen. De opera speelt zich in en op de vijver van Paleis Soestdijk af. Ondertussen speelt de voorstelling Hét in tientallen klaslokalen in de stad en provincie Utrecht. Liefhebbers van de Utrechtse Spelen hoeven zich de komende maanden dus in ieder geval niet te vervelen! 

Meer info: www.deutrechtsespelen.nl

Foto: Paul Posse

Lees ook:Laat de spelen beginnen!
Lees ook:Paardenkathedraal wordt Utrechtse Spelen
Lees ook:Nurse Night in Utrecht
Lees ook:Tjitske Reidinga in abri
Lees ook:DOX date De Utrechtse Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>