Malou Gorter genomineerd

Actrice Malou Gorter (NNT) is genomineerd voor de Beeld en Geluid Awards 2010 in de categorie Beste Actrice. Zij is naast Monic Hendrickx (Penoza) en Gaite Jansen (Therapie) genomineerd voor haar rol in de televisieserie Annie M.G. In deze 7-delige dramaserie vertolkte ze naast Annemarie Prins en Sanne Vogel de rol van Annie M.G. Schmidt. De winnaars van de vakprijzen worden op maandagavond 24 januari 2011 bekend gemaakt en dat is live mee te maken via www.beeldengeluid.nl

Lees ook:Los zand op televisie
Lees ook:Acteur Jo Vischer jr. (85) overleden
Lees ook:Pierre Bokma en Tjitske Reidinga in hoorspel
Lees ook:Annie M.G. Schmidt’s Minoes naar het theater
Lees ook:Actrice Sanne Vogel zoekt familie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>