Pierre Bokma en Tjitske Reidinga in hoorspel

Tjitske Reidinga en Pierre Bokma werken mee aan het hoorspel Heerlijk duurt het langst, naar de gelijknamige musical van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Dit maakte de AVRO maandag bekend. Reidinga neemt de rol van Marian op zich, terwijl Bokma in de huid kruipt van Ido. Huub van der Lubbe (De Dijk) krijgt de rol van Ton en Arjan Ederveen speelt de kruidenier. Lottie Hellingman leent haar stem aan het personage Emma. De overige rollen zijn voor Olga Zuiderhoek, Bart Rijnink en Noa Koch.

Heerlijk duurt het langst, met klassiekers als Op een mooie pinksterdag, Zeur niet en Kom Kees, is vanaf mei 2011 te beluisteren bij de AVRO op Radio 2. In die maand is het precies honderd jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt werd geboren. (ANP)

Lees ook:Los zand op televisie
Lees ook:Virginia Woolf langer in Delamar te zien
Lees ook:Conny en Fien in eregalerij
Lees ook:Malou Gorter genomineerd
Lees ook:Acteur Jo Vischer jr. (85) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>