Actrice Sanne Vogel zoekt familie

Actrice Sanne Vogel maakt een voorstelling met de titel Document, waarin haar familiegeschiedenis een grote rol speelt. Omdat haar vader op 15-jarige leeftijd wees werd, zijn echter heel wat mensen uit de familie uit het zicht verdwenen. In deze video doet Sanne een oproep aan alle mensen die haar verder kunnen helpen met haar onderzoek en zoektocht naar familieleden die ‘kwijt’ zijn. Heb jij meer informatie of een aanknopingspunt mail naar [email protected]

Oproep Document from Robin Vogel on Vimeo.

Lees ook:De ware tranen uitgewerkt
Lees ook:Sanne Vogel genomineerd voor Gouden Kalf
Lees ook:Een middag in Theater Bellevue: Superkapitalisten
Lees ook:Ellen Vogel neemt oeuvreprijs in ontvangst
Lees ook:Theaterversie van Spuiten en Slikken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>