Los zand op televisie

los zandOp zondag 31 jan zendt het digitale themakanaal Cultura24 om 21.30 uur een registratie uit van de TGA-voorstelling Los Zand. Annie M.G. Schmidt schreef dit stuk in 1989 op verzoek van actrice Nettie Blanken en regisseur Gerardjan Rijnders. De uitzending van Los Zand is onderdeel van een themamaand rond Annie M.G. Schmidt op Cultura24.

Lees ook:Een week lang TA op tv
Lees ook:Eigen televisieprogramma voor Carré
Lees ook:Nettie Blanken vervangt Van Kralingen
Lees ook:John Kraaijkamp sr. in TV-Monument
Lees ook:Pierre Bokma en Tjitske Reidinga in hoorspel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>