Mugmetdegoudentand presenteert TV7 op DVD

De echte Mugliefhebbers zaten aan de buis gekluisterd. Na het gigantische succes van Hertenkamp, volgde de dramaserie TV7, waarin diverse coryfeeën uit Hilversum en Aalsmeer leuke cameo´s vertolkten. Nu theatergezelschap Mugmetdegoudentand 25 jaar bestaat, is dat het uitgelezen moment om TV7 op DVD uit te brengen. 

Tijdens een talkshow, met Clairy Polak als gespreksleider, georganiseerd in het kader van het Nederlands Theater Festival kijken Muggers Marcel Musters, Joan Nederlof en Lineke Rijxman terug. Op deze feestelijke avond worden ook nog eens zeven tekstboekjes van stukken van het gezelschap uitgebracht. De DVD van TV7 is verkrijgbaar via de website www.mugmetdegoudentand.nl.

Lees ook:Imug voor op je Iphone
Lees ook:Hannah & Martin opnieuw in Frascati
Lees ook:Smoeder eindelijk op TV!
Lees ook:Prijzenregen voor Rijxman en Luppes
Lees ook:Lineke Rijxman genomineerd voor Theo d’Or 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>