Imug voor op je Iphone

Mugmetdegoudentand heeft de primeur met de eerste iPhone applicatie van een theatergezelschap in Nederland! Acteurs Joan Nederlof, Marcel Musters, Lineke Rijxman, Michiel van Erp, Maria Goos, Mouna Goeman Borgesius, Hanneke Groenteman, Maureen Teeuwen of Willem de Wolf nemen de woorden van de Iphoner in hun mond! Door de iPhone voor de mond te houden, praat je mét de mond van Mug-acteurs. Daarnaast vind je alle actuele informatie van de Mug! Deze interactieve en informatieve ‘app’ is voor iedereen gratis te downloaden via de iTunesstore of via de website van mugmetdegoudentand.

Lees ook:iPhone apps in het theater
Lees ook:Maak gratis kennis met toneelgroep Mugmetdegoudentand
Lees ook:Mugmetdegoudentand presenteert TV7 op DVD
Lees ook:Fiftyfifty nu al verlengd
Lees ook:Voorproefje Mugmetdegoudentand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>