Naar het Oerolfestival?

Als je niet in de noordelijke provincies woont, is de reis naar het Oerolfestival op Terschelling een hele onderneming. Nu is er echter een speciale, directe verbinding per bus te regelen! Reis direct vanuit Utrecht CS of Amsterdam CS met een touringcar naar Harlingen Haven, alwaar je gelijk op de veerboot stapt naar dit culturele festijn op Terschelling. Terug loop je uit de boot meteen de Festivalbus in, die je snel en comfortabel thuisbrengt. Een directe verbinding zonder overstappen, zonder vertragingen, geen gezeul met bagage, snel en voordelig!

Afhankelijk van het aantal reserveringen, rijdt er dagelijks 1 tot 4 keer een Festivalbus retour. Je rijdt met een luxe touringcar inclusief gratis koffie en thee. Dit jaar extra handig omdat er geen treinen rijden tussen Harlingen en Harlingen Haven! Het Oerol Festival 2009 vindt plaats op Terschelling van 12 tot 21 Juni 2009.

Meer informatie: www.festivalbussen.nl

Lees ook:De 11Stêdetocht van Tryater
Lees ook:Eerste theateretappe met Hemelvaart
Lees ook:Oerol begint dit jaar op station Leeuwarden
Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten
Lees ook:Een expeditie naar het verleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>