Eerste theateretappe met Hemelvaart

Ongeveer een maand voordat het Oerolgeweld op Terschelling losbarst, kunnen theaterliefhebbers op Texel terecht voor de eerste Theateretappe op Texel. Op 13 mei (Hemelvaartsdag) gaat deze tocht, waarbij langs de route zeer uiteenlopende theatervoorstellingen worden opgevoerd, van start. Het publiek kan gedurende het hele Hemelvaartsweekend op de fiets langs de mobiele theaterjes, die op unieke plekken op Texel staan opgesteld. In de haven van Oudeschild, bij de Worsteltent, bij de strandopgang van paal 12 en onder de dijk van de Mokbaai zijn voorstellingen te zien van makers als Nadja Filtzer, Caja van der Werff en Roos Le Roux. De Theateretappe is ook uitstekend te doen voor mensen die één dag naar het Waddeneiland willen komen. Het eerste theater staat op 5 minuten fietsen van de pont en een fiets huren kan op het station van Den helder of bij de aanlegsteiger van de pont op Texel. Meer informatie: www.theateretappe.nl

Lees ook:Coelho´s Veronica besluit te sterven op toneel
Lees ook:Zadelpijn en ander damesleed naar theater
Lees ook:NS op de theatrale tour!
Lees ook:Elke avond dé Romeo and Juliet liefdesscène op het Leidseplein!
Lees ook:Theo’s leven is niet zo leuk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eerste theateretappe met Hemelvaart

  1. Hotel Texel

    Misschien nog wel leuker dan Oerol, een hotel voor de nacht boeken is een aanrader. Dan weet je zeker dat je weekendje Texel niet meer stuk kan.

      /   Reply  / 
  2. Hemelvaart 2012

    Vraag me af of het dit jaar ook weer plaatsvindt?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>