Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten

De online voorverkoop van Oerol is op dinsdag 25 mei met daverend succes gestart. Na de eerste dag zijn er ruim 45.000 voorstellingskaarten verkocht. Dit aantal is inclusief de kaarten die in de VriendenVoorverkoop zijn verkocht. De Vrienden van Oerol hebben voorrang op de online kaartverkoop tijdens de speciale VriendenVoorverkoop die vorige week maandag 17 mei al van start ging via de website. Voor Oerol zijn in totaal zo’n 100.000 voorstellingskaarten beschikbaar waarvan de helft online gekocht kan worden.

Na de succesvolle VriendenVoorverkoop en goede start van de reguliere online voorverkoop zijn er online voor flink wat voorstellingen, in met name de weekenden, geen kaarten meer beschikbaar. De Oerol bezoekers die nog geen kaarten hebben bemachtigd hoeven echter niet te treuren: de tweede helft van alle voorstellingskaarten wordt verkocht op Terschelling in de eiland voorverkoop en de dagverkoop. Op woensdag 9 en donderdag 10 juni vindt de eiland voorverkoop plaats op Terschelling, daarnaast zijn iedere ochtend de laatste kaarten voor die dag beschikbaar in de dagverkoop op festivalterrein de Westerkeyn. Om kaarten te kunnen kopen is het noodzakelijk om een Oerol paspoort te hebben, dat in de online kaartverkoop aangeschaft kan worden. Het paspoort is samen met de voorstellingskaarten het toegangsbewijs tot de voorstelling en het is tevens toegangsbewijs tot meer dan twintig paspoortprojecten en de muziekoptredens op de festivalterreinen. Het paspoort is ook te bestellen via Rederij Doeksen, tegelijk met de boottickets. Meer informatie: www.oerol.nl

Lees ook:Met voorverkoop Oerol BTWregel omzeilen
Lees ook:Thema Oerol 2011 is ‘geluid’
Lees ook:Oerol: 10 dagen zilte luchtspiegelingen
Lees ook:Morgen start voorverkoop Oerol
Lees ook:Oerol Festival 94 miljoen waard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>