Cas Jansen wordt vader

Acteur Cas Jansen, die momenteel in Batavia speelt, wordt vader. Zijn vriendin, ONM-actrice Annelieke Bouwers, is drie maanden zwanger. “We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ons geplande huwelijk in mei hebben we voor de komst van onze baby uitgesteld”, vertelt de 31-jarige Jansen dinsdag in De Telegraaf.

Voor de buitenwereld kwam de zwangerschap als donderslag bij heldere hemel. De toekomstige ouders kunnen zich daar niet druk om maken. “Als je weet dat je samen heel graag een kindje wilt, waarom zou je dan wachten? Je hoort ook wel eens dat het erg lang kan duren voor je zwanger raakt of dat het soms helemaal niet lukt”, stelt Bouwers, nu 32 jaar. “Een huwelijk is gemakkelijker te plannen.”

De twee acteurs hopen het ouderschap goed met hun carrière te kunnen combineren. “Mijn leven is zo onregelmatig dat ik hoop dat het samengaat”, zegt Jansen. Zijn toekomstige vrouw twijfelt daar niet over. “In een soap zijn de werktijden heel flexibel. Doordat je niet in iedere scène zit, kan er soms best worden geschoven. En ik hoop natuurlijk dat ze een beetje rekening met mij houden.”

(Novum)

Lees ook:Scènes uit een huwelijk viert 10-jarig jubileum
Lees ook:Cas Jansen geeft acteerworkshops
Lees ook:Tooske en Bastiaan samen op toneel
Lees ook:Er mag niet getrouwd worden!
Lees ook:Spreekuur bij Bastiaan Ragas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>