Cas Jansen geeft acteerworkshops

Tijdens jongerenfestival 39º geeft de filmacteur Cas Jansen samen met een castingdirector van Kemna Casting in de grote zaal van PodiumBloos een openbare workshop ‘Acteren voor de camera’. Jonge festivalbezoekers kunnen aan deze workshop meedoen, of meekijken hoe andere jongeren leren acteren. Cas Jansen is bekend als tv-, film en theateracteur en speelde o.a. in Goede Tijden, Slechte Tijden, All Stars en De hel van ’63. Kemna Casting is het grootste castingbureau van Nederland en is hofleverancier voor zowat alle films, televisieseries, theaterproducties en musicals.

De acteerworkshop vindt plaats tijdens de inmiddels derde editie van jongerenfestival 39º op 15 en zondag 16 januari 2011 bij PodiumBloos te Breda. Het festival wordt voor én door jongeren georganiseerd en is multidisciplinair: bezoekers kunnen genieten van verschillende theater- en dansproducties, muziek, fotografie en mode. Het vormt een platform voor zij die barsten van het talent en niet alleen op de speelvloer maar ook op het gebied van schrijven, regisseren, vormgeven, aankleden en zelfs financieren zelf de regie in handen willen nemen. Jongerenfestival 39° biedt bezoekers de kans om kennis te maken met nieuwe, jongste makers uit Brabant.

Meer informatie: www.39graden.nl

Lees ook:Hans Kemna ontvangt ACT-Award 2010
Lees ook:Loek Zonneveld wint ACT Award
Lees ook:Paul Dijkema nieuw artistiek leider DOX
Lees ook:Cas Jansen wordt vader
Lees ook:Gezocht: talent voor Anubis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>