Scènes uit een huwelijk viert 10-jarig jubileum

Zaterdag viert Scènes uit een huwelijk van Toneelgroep Amsterdam haar 10-jarige jubileum. De voorstelling over het huwelijk van Marianne en Johan speelt 10 jaar na de premiere opnieuw in de Amsterdamse Stadschouwburg op 1, 2, 5 en 7 november.

De Stadsschouwburg heeft daarom een speciale kortingsactie voor haar bezoekers. Iedereen mag zijn vrienden en/of familie verrassen met een kortingskaart voor de voorstelling. Dit exclusieve vriendenaanbod heeft elke bezoeker in zijn mailbox gekregen. Kun jij die niet vinden? Dan is dit een goed moment om te checken of jouw gegevens wel compleet zijn bij de kassa van de SSBA. Twijfel je nog om jouw e-mailgegevens af te staan? Dan is dit een goede reden om daar nog eens over na te denken. Gelukkig zijn er nog reguliere kaarten beschikbaar voor alle data.

Op woensdag 5 november wordt er een inleiding bij de voorstelling gegeven en op 7 november een nagesprek met enkele acteurs.

Scènes uit een huwelijk was voor hoofdredacteur Inge het hoogtepunt van 2013. Lees hier nogmaals haar recensie.

Foto: Jan Versweyveld

 

Lees ook:Oostpool neemt Amsterdam over
Lees ook:Motregenvariaties komende dagen afgelast
Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten
Lees ook:Win kaarten voor FEEKS
Lees ook:Kleine Komedie lanceert app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>