Tooske en Bastiaan samen op toneel

Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is een muzikale theatershow, die is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Kluun. In dit komische boek vertelt Kluun wat er allemaal het pad van een man kruist wanneer zijn vrouw zwanger is. Bastiaan Ragas bewerkte het verhaal tot een intieme voorstelling en binnenkort springt vrouwlief Tooske ook op het podium. Samen spelen zij een echtpaar dat openhartig vertelt wat er allemaal op ze afkomt, van de bevruchting tot aan de bevalling. De rol van de echtgenote werd eerst gespeeld door Dorien Haan (zie foto). De Nederlandstalige popsongs in de voorstelling zijn van cabaretduo Veldhuis & Kemper.

Lees ook:Spreekuur bij Bastiaan Ragas
Lees ook:Barry Atsma wordt weer vader
Lees ook:Van Houten en Atsma in Kluun-verfilming
Lees ook:Cas Jansen wordt vader
Lees ook:Erik de Vogel en Liz Snoijnk samen op toneel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>