Spreekuur bij Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas (vader van vier) speelt de hoofdrol in de herkenbare, muzikale en satirische theatershow Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt, gebaseerd op Kluun’s gelijknamige bestseller. Kluun beschrijft in dit komische boek voor aanstaande vaders wat er allemaal op je afkomt als je vrouw zwanger is. Bastiaan speelt en zingt dit openhartige verhaal van de bevruchting tot en met de bevalling. Bijzonder is, dat zijn eigen vrouw, Tooske, hem in ’s-Hertogenbosch zal bijstaan. Ze staan sinds jaren weer samen op de planken. Bastiaan: “Fantastisch dat ik Tooske, die ik ontmoette bij De Drie Musketiers en met wie ik drie kinderen heb, weer aan mijn zijde heb op het toneel. Nota bene in een voorstelling over het krijgen van kinderen!”

In de aanloop naar de voorstelling vindt een bijzonder spreekuur plaats in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Op vrijdag 20 januari 2012, van 15.00 tot 16.00 uur is Bastiaan daar beschikbaar om,  tijdens dit ‘interactieve spreekuur’, vragen te beantwoorden en alvast iets te laten zien van de voorstelling. Het ‘spreekuur’ is bedoeld voor patiënten, (theater) bezoekers en medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Gynaecologen en verloskundigen van het Verloskundig Samenwerkingsverband uit ’s-Hertogenbosch staan de cabaretier bij op medisch gebied. Zij kunnen vertellen hoe de begeleiding van zwangere vrouwen in deze regio is georganiseerd. Het vindt plaats in het auditorium van het Jeroen Bosch Ziekenhuis aan de Henri Dunantstraat 1, ’s-Hertogenbosch.Vragen voor Bastiaan kunnen gemaild worden naar: [email protected] of via Twitter op @TheateradParade met #BastiaanHelpt.

Lees ook:Tooske en Bastiaan samen op toneel
Lees ook:Marjolein Beumer schrijft nieuwe voorstelling Bastiaan Ragas
Lees ook:Bastiaan Ragas schenkt decor theatervoorstelling aan goed doel
Lees ook:Cas Jansen wordt vader
Lees ook:Vijf locaties stadsproject OOG Lucas De Man bekend‏

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>