Cox Habbema solo

Actrice, regisseur en voormalig directeur van de Amsterdamse Stadsschouwburg Cox Habbema speelt een solovoorstelling tijdens de achtste editie van het Axis F Festival in Assen. Molly en Milly is een productie van het Drentse gezelschap Roodpaleis. Het Axis Festival vindt dit jaar plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september. Molly en Milly wordt gespeeld op de beddenafdeling van een warenhuis in Assen. Theater op ongebruikelijke, verrassende locaties is het handelsmerk van het Axis. Daar waar een festival als Oerol het eiland als inspiratiebron heeft, beschouwt Axis de stad Axis als een soort ‘natuurlijk decor’. In totaal zijn er tijdens Axis elf dans- en (muziek)theatervoorstellingen te zien uit Nederland en Vlaanderen, waaronder enkele landelijke premières. Meer informatie: www.axisfestival.nl.

Lees ook:Locatietheater in de stad tijdens Axis Festival
Lees ook:Thema Oerol 2011 is ‘geluid’
Lees ook:Axis Festival legt nadruk op Nederland-Ruslandjaar
Lees ook:Oerol Festival 94 miljoen waard
Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>