Conny Janssen Danst heeft beste Parade-voorstelling

1174826_10151808007979525_1145722117_nDe Parade is gisteren feestelijk afgesloten in Amsterdam. De Mus ging naar Conny Janssen Danst.

De Mus is de prijs voor de beste voorstelling van het seizoen. Vorig jaar ging de prijs naar Dette Glashouwer voor haar stuk Geld voor beginners.

Voor de voorstelling MEER RUIS/compact selecteerde Conny Janssen eigenzinnige dansstudenten van Codarts Rotterdam. Met hen richt ze zich op hun generatie, op hun gevoel voor de wereld, op de manier waarop zij het leven zien en ervaren. In MEER RUIS/compact is geen tijd voor achteruitkijken. Met livemuziek van Ming’s Pretty Heroes.

Theatergroep Dood Paard heeft voor de voorstelling Collega & collega op vakantie het beste Parade gemaakt. Het Gouden Eitje voor beste Kinderparadevoorstelling ging naar de De poort van Ida van Dril en Michiel Schreuders, een regie van Fred Delfgaauw.

Foto: Parade

Lees ook:Soft erotische voorstelling wint prijs
Lees ook:21e Parade kleiner en fijner
Lees ook:Kees Hulst en Maria Kraakman zijn de grote winnaars
Lees ook:Ugly Betty naar West End
Lees ook:Luxor Theaters winnen Theater van het Jaar Prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>