Luxor Theaters winnen Theater van het Jaar Prijs

De Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP) heeft de ‘Theater Van Het Jaar Prijs 2010’ toegekend aan Nieuwe en Oude Luxor Theaters. Het is voor het eerst dat deze prijs werd uitgereikt. Het theater dat volgens de zeventien leden van de VVTP het achterliggende jaar het beste scoort, krijgt de prijs overhandigd.Alle theaters werden zo beoordeeld op het functioneren van de afdeling publiciteit, financiën, techniek maar ook op meer subjectieve criteria als gastvrijheid en betrokkenheid bij de bespelers en het theatervak. De VVTP Theater van het jaar prijs 2010, een speciaal vervaardigde theaterstoel ontworpen door Carla Janssen Höfelt, is vanmorgen vol trots in ontvangst genomen door Rob Wiegman, directeur van de Nieuwe en Oude Luxor Theaters. Erwin van Lambaart, voorzitter van de VVTP reikte de prijs uit.

De 5 genomineerde theaters voor de VVTP Theaterprijs 2010 waren:
- Chassé Theater, Breda
- De Goudse Schouwburg, Gouda
- Koninklijke Schouwburg, Den Haag
- Nieuwe en Oude Luxor Theaters, Rotterdam
- De Oosterpoort/Stadsschouwburg, Groningen

Lees ook:Gerda Kroeze-Knol nieuwe directeur Luxor Theater
Lees ook:Schouwburg Amphion Theater van het Jaar
Lees ook:Genomineerden Theater van het Jaar Prijs bekend
Lees ook:Versweyveld wint VVTP Theaterfotoprijs 2012
Lees ook:Nieuwe zakelijk directeur Ro Theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>