Gerda Kroeze-Knol nieuwe directeur Luxor Theater

De Raad van Toezicht van de Stichting Luxor Theater Rotterdam heeft vandaag bekend gemaakt dat Gerda Kroeze-Knol per 1 september aanstaande is benoemd en Rob Wiegman opvolgt als directeur van het Luxor Theater. Gerda Kroeze-Knol heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de theaterwereld. Vanaf 1997 is zij directeur van Schouwburg en Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Daarvoor is zij onder andere actief geweest als directeur bij de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Zoals reeds eerder bekendgemaakt treedt Rob Wiegman (dan 68 jaar) terug bij Luxor, ruimschoots na het bereiken van de pensioensgerechtigde leeftijd. Vanmiddag werd Gerda Kroeze-Knol voorgesteld aan het personeel van Luxor door de voorzitter van de Raad van Toezicht, Leo Blok.

Lees ook:Nieuwe zakelijk directeur Ro Theater
Lees ook:Ligthart interim-directeur Nationale Toneel
Lees ook:Luxor Theaters winnen Theater van het Jaar Prijs
Lees ook:Walraven volgt nieuwe Toneelschool directeur op
Lees ook:Rollende koppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>