Nieuwe zakelijk directeur Ro Theater

Per 2 mei is Jacques van Veen bij het Ro Theater werkzaam als zakelijk directeur a.i. Samen met artistiek directeur Alize Zandwijk vormt hij de directie van het Ro Theater. De grote veranderingen in het theaterlandschap zorgen ervoor dat de speerpunten van het nieuwe directieteam zich richten op de positionering van het Ro Theater in het nieuwe bestel.  Van Veen bekleedde eerder directiefuncties bij o.a. de Stadsschouwburg Groningen en het Holland Festival. Hij was niet eerder zakelijk leider van een theatergezelschap. In het bestuur van het Ro Theater vindt ook een verschuiving plaats. Overeenkomstig het rooster van aftreden zal Sandra den Hamer de Raad van Toezicht van het Ro Theater verlaten in juni 2011. De Raad van Toezicht is verheugd om Rob Wiegman, scheidend directeur van het Luxor Theater, te benoemen als nieuw lid.

Lees ook:Annet Lekkerkerker nieuwe directeur Holland Festival
Lees ook:Thibaut Delpeut wordt artistiek leider De Utrechtse Spelen
Lees ook:Gerda Kroeze-Knol nieuwe directeur Luxor Theater
Lees ook:Walraven volgt nieuwe Toneelschool directeur op
Lees ook:Rollende koppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>