Last minute naar het theater met Last Seats

Een actueel overzicht van alle beschikbare stoelen bij voorstellingen in theaters in heel Nederland. Dat klinkt als muziek in de oren van de medewerkers van Toneel.blog en vandaag werd het en feit. Ondernemer Sjoerd Bakker lanceerde vandaag het nieuwe online platform lastseats.com. Last Seats geeft op één centrale website een actueel overzicht van de laatste plaatsen voor voorstellingen in de komende honderd uur bij de aangesloten theaters, op iedere locatie in Nederland en daarbuiten. De dienst is ook beschikbaar voor alle smartphones via een speciale mobiele website. Het initiatief is geweldig, het aanbod mag nog wel wat uitgebreider, maar wellicht volgt dat nog in de komende maanden.

Last Seats vormt de oplossing voor iedereen die spontaan zin heeft in een avond uit. Daarnaast biedt de service uitkomst voor alle Nederlanders die bijvoorbeeld tijdens een weekend weg of citytrip willen weten wat er in het dichtstbijzijnde theater speelt. Inmiddels hebben zich meer dan zeventig theaters aangesloten, waaronder Koninklijk Theater Carré, Koninklijke Schouwburg Den Haag, Stadsschouwburg Utrecht, Chassé Theater Breda, Stadsschouwburg Amsterdam en de Rotterdamse Schouwburg.

Meer info: www.lastseats.nl

 

Lees ook:Bezoeksaantallen stijgen, cabaret populairst
Lees ook:Genomineerden Theater van het Jaar Prijs bekend
Lees ook:Ze zijn er klaar mee!
Lees ook:Schouwburg Amphion Theater van het Jaar
Lees ook:Ro Theater schenkt aan New Dutch Connections

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>