Faulty Towers terug in Nederlandse theaters

Na het succes in 2010 is de hilarische Diner experience Faulty Towers vanaf 11 januari 2011 opnieuw in de Nederlandse theaters te zien. Deze, volgens velen, meest succesvolle Britse televisie comedy ooit gemaakt. In ons land werd de serie aanvankelijk uitgezonden als Hotel op Stelten. In Faulty Towers waant het publiek zich in het restaurant van Faulty Towers en kunnen zij genieten van een bijzondere maaltijd. Drie Australische acteurs kruipen in de huid van hotelmanager Basil, zijn praatzieke vrouw Sybil en de grappige Spaanse kelner Manuel. Deze acteurs behoren tot ’s werelds beste imitatoren van het illustere trio. Terwijl het publiek geniet van een driegangen kan het niet anders dan er ontstaat een groot aantal komische misverstanden.

Lees ook:Faulty Towers naar Nederlandse theaters
Lees ook:Waldemar Torenstra in stuk over Nietzsche
Lees ook:Stefan Rokebrand wordt Herman Brood
Lees ook:Trilogie van de Waan: Ik hield van Hitler
Lees ook:Sherlock Holmes naar het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>