Faulty Towers naar Nederlandse theaters

Met John Cleese in de hoofdrol is Faulty Towers voor velen de beste televisiecomedy ooit gemaakt. Sinds de jaren zeventig komt deze Britse serie over het gelijknamige hotel onafgebroken op televisie. In ons land werd de serie aanvankelijk uitgezonden als ‘Hotel op Stelten’. Dertig jaar later heeft deze populaire reeks met onvervalste Engelse humor nog steeds niets aan kracht ingeboet. Liefhebbers kunnen vanaf 7 januari 2010 in de Nederlandse theaters hun hart ophalen met de voorstelling Faulty Towers… The Dining Experience. Het publiek waant zich in Basils restaurant en kan genieten van een bijzondere maaltijd. Natuurlijk ontbreken Sybil en kelner Manuel niet.

Faulty Towers… The Dining Experience
Drie Australische acteurs kruipen in de rol van hotelmanager Basil, zijn praatzieke vrouw Sybil en de grappige Spaanse kelner Manuel. Deze acteurs behoren tot ’s werelds beste imitatoren van het illustere trio. Zij nemen het dinerende publiek mee naar de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen.

Lees ook:Faulty Towers terug in Nederlandse theaters
Lees ook:Op valentijnsdag naar bed met Orkater
Lees ook:Hotelgasten overnachten in theaterstuk
Lees ook:Acteurs Nationaal Toneel in Feuten
Lees ook:Extra kaarten voor uitverkocht Hotel Savoy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Faulty Towers naar Nederlandse theaters

  1. Suzan Auteur

    Aanvulling: de naam FAULTY Towers is bewust zo geschreven i.v.m. de rechten. Fawlty Towers mag niet gevoerd worden, aldus het PR-bureau Royal Promotions.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>