Nationale Toneel opent seizoen met festival

retour-hollandse-spoorHet Nationale Toneel en de Koninklijke Schouwburg openen het nieuwe theaterseizoen op bijzondere wijze. Met Festival de Première presenteren zij op 4 september een avond vol toneel en muziek. De deuren van het Nationale Toneel en de Koninklijke Schouwburg gaan open, waardoor het publiek heel de avond tussen de gebouwen heen en weer kan lopen om te genieten van diverse acts. De avond begint met een voorstellingsbezoek aan Kopenhagen, Under the influence of de première van Retour Hollandse Spoor.  De officiële opening van het culturele toneelseizoen vindt plaats in de prachtige zaal van de Koninklijke Schouwburg. Daar wordt ook de Guido de Moor prijs uitgereikt aan het veelbelovende talent van het Nationale Toneel. Maar liefst 8 NT acteurs zijn dit seizoen genomineerd en maken kans op de prestigieuze prijs van €2.500. Vervolgens kan het publiek een keuze maken; de soulmuziek van Jenny Lane, de NT acteursband Ginny & the Tonics, covermuziek van de Haagse band Splendid of gouwe ouwe van een Bigband.

Kaarten voor de hele avond kosten slechts €25,- per persoon. Reserveren kan via 0900 3456789 (10cpm) of via www.koninklijkeschouwburg.nl.

Lees ook:Nominaties mime-prijzen bekend
Lees ook:Sinterklaas is vandaag jarig!
Lees ook:Theaterafficheprijs komt terug
Lees ook:Extra voorstelling Kopenhagen
Lees ook:Druk première weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>