Druk première weekend

Het was een druk premièreweekend voor Toneel.blog. Zo toog Inge Schouten naar Den Haag voor de eerste avond van het toneelstuk Kopenhagen van het Nationale Toneel. Ester van Aalst bezocht in Haarlem de première van ART, met Victor Löw, Sjoerd Pleijsier en Huub Stapel in de hoofdrollen. Maar niet alleen Inge en Ester betraden de rode lopers. Er waren ook veel collega-acteurs van de partij.

Het Nationale Toneel presenteerde Kopenhagen in de Haagse Koninklijke Schouwburg, waarna het gezelschap de aftrap feestelijk vierde in het Nationale Toneel Gebouw, dat zich om de hoek van de Koninklijke Schouwburg bevindt. Acteurs Xander van Vledder, Peter Blok en Anna Drijver waren ook aanwezig. ‘Je moet naar Romeo en Julia gaan. Een heel mooie voorstelling en ik speel erin!’, promootte Van Vledder meteen. Ook Beau Schneider, bekend uit de jongerenserie Spangas was aanwezig. 
 
In vernieuwde schouwburg van Haarlem trof Ester van Aalst, naast SBS Shownieuws, ondermeer René Soutendijk, Anita Witzier, Jon van Eerd en Wilbert Gieske.

Binnenkort lees je hier natuurlijk de recensies van deze prachtige voorstellingen!

Lees ook:Geen economische crisis bij Nationale Toneel
Lees ook:Sinterklaas is vandaag jarig!
Lees ook:Nationale Toneel opent seizoen met festival
Lees ook:Extra voorstelling Kopenhagen
Lees ook:Jubileum Eric Schneider gevierd met Gloed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>