Loes Luca genomineerd

Loes Luca is samen met Joep Onderdelinden en Toneelgroep Het Volk genomineerd voor de Johan Kaart Prijs 2010. “Loes Luca is een comédienne van het zuiverste soort, vooral vanwege de serieuze wijze waarop zij haar komische rollen vertolkt. Vaak uitbundig en breed uitgemeten, maar nooit ‘over the top’. De jury was onder de indruk van de personages die zij afgelopen seizoen neerzette in De ingebeelde zieke van De Utrechtse Spelen en in Snorro van het Ro Theater”, aldus de jury. De jury van de Johan Kaart Prijs kent jaarlijks een prijs toe aan een persoon of personen die daarvoor op grond van een in dat jaar geleverde opmerkelijke prestatie op het gebied van theateramusement, in aanmerking komt. De winnaar zal in oktober van dit jaar bekend worden gemaakt

Lees ook:Johan Kaartprijs voor Jon van Eerd
Lees ook:Tjitske Reidinga genomineerd
Lees ook:Fotoreportage eerste dag Ingebeelde Zieke
Lees ook:Tjitske Reidinga in abri
Lees ook:Huub Stapel wint Johan Kaart Prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>