Tjitske Reidinga genomineerd

Tjitske Reidinga is één van de drie genomineerden voor de Johan Kaart Prijs 2008/2009. Ook Ton Kas en Alex Klaassen maken kans de prijs in oktober van dit jaar in ontvangst te nemen. De jury van de Johan Kaart Prijs kent jaarlijks een prijs toe aan een persoon of personen die daarvoor, op grond van een in dat jaar geleverde opmerkelijke prestatie op het gebied van theateramusement, in aanmerking komt cq. komen. 

De jury, bestaande uit, Jan Gras (voorzitter), John Lanting, Hanneke Rudelsheim, Annemarie Oster, Lex Passchier en Bruun Kuijt, nomineerden Reidinga onder andere voor haar rol in God van de Slachting. Ton Kas maakte indruk in de meest recente voorstelling van Carver en Het Vrije Schaap. Alex Klaassen wordt geroemd om zijn solo Eindelijk Alleen. In 2008 won acteur Kees Hulst de Johan Kaart Prijs voor zijn aandeel in de voorstelling Wuivend Graan.

Lees ook:Loes Luca genomineerd
Lees ook:Huub Stapel wint Johan Kaart Prijs
Lees ook:Johan Kaartprijs voor Jon van Eerd
Lees ook:Thriller Theater 5 jaar
Lees ook:Alfred Hitchcock-films worden toneelstuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>