Audities jongerenproductie De Utrechtse Spelen

Op 10 en 17 maart houdt theatergezelschap De Utrechtse Spelen audities voor de jaarlijkse jongerenvoorstelling. Dit jaar zijn de ambities nog groter dan voorheen. Maar liefst 30 jongeren tussen de 14 en 18 jaar kunnen een rol bemachtigen. Op 2 en 3 mei zullen minimaal drie voorstellingen voor publiek worden gespeeld in theater De Paardenkathedraal.

De voorstelling wordt gemaakt met professionele theatermakers van De Utrechtse Spelen (voorheen De Paardenkathedraal). Vanuit improvisatie, bestaande tekst en zelf geschreven teksten zal een geheel eigen voorstelling ontstaan. Repetities vinden plaats op vijf dinsdagavonden in maart en april en in de meivakantie.

Alle geïnteresseerden, met of zonder ervaring, kunnen zich opgeven voor de auditie via [email protected] of door te bellen met de afdeling educatie, telefoonnummer 030-2737330.

Lees ook:DOX date De Utrechtse Spelen
Lees ook:Paardenkathedraal wordt Utrechtse Spelen
Lees ook:Het boek van De Paardenkathedraal
Lees ook:Extra voorstelling Hamlet
Lees ook:Anna Drijver in ‘Het verhaal van Rain Man’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>