DOX date De Utrechtse Spelen

Tijdens het Utrecht Uitfeest op zondag 12 september organiseren De Utrechtse Spelen en Theatergroep DOX een speciale middag in en rond De Paardenkathedraal. Acteurs, dansers en medewerkers van de twee Utrechtse gezelschappen spelen tijdens de Utrechtse opening van het culturele seizoen de korte gelegenheidsvoorstelling Hamlet’s House of Horrors.

De Paardenkathedraal is voor Hamlet’s House of Horrors omgebouwd tot het duister-romantische kasteel Elseneur, de plek waar Shakespeares Hamlet zich afspeelt. Het publiek is te gast bij een buitenzinnig feest van prins Hamlet en zijn vrienden. Zij tonen u een bonte parade van prinsen, koningen, troubadours, narren en waarzegsters. Maar de sfeer is vreemd. Zijn deze festiviteiten nu ter gelegenheid van een huwelijksfeest of een begrafenis? Hamlet’s House of Horrors is een opwarmertje voor de nieuwste productie van De Utrechtse Spelen en Theatergroep DOX: Hamlet, vanaf 27 oktober exclusief te zien in De Paardenkathedraal.

Lees ook:Extra voorstelling Hamlet
Lees ook:Gaite Jansen sluit zich aan bij Toneelgroep Amsterdam
Lees ook:Anna Drijver in ‘Het verhaal van Rain Man’
Lees ook:Audities jongerenproductie De Utrechtse Spelen
Lees ook:Paardenkathedraal wordt Utrechtse Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>