Extra voorstelling Hamlet

Vanwege de grote publieke belangstelling heeft De Utrechtse Spelen besloten een extra voorstelling van Hamlet te spelen. Op donderdag 9 december kunt u de zes acteurs voor het laatst aan het werk zien, in een eigentijdse en grootsteedse versie van Shakespeares klassieker. Deze week speelt Hamlet nog van woensdag tot en met zaterdag (aanvang 20.00 uur). Kaarten zijn te bestellen via de website van De Utrechtse Spelen of aan de kassa van De Paardenkathedraal.

Lees ook:DOX date De Utrechtse Spelen
Lees ook:Het boek van De Paardenkathedraal
Lees ook:Anna Drijver in ‘Het verhaal van Rain Man’
Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten
Lees ook:Motregenvariaties komende dagen afgelast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>