Mies Bouwman kijkt terug

DeLaMar opent eind november voor het publiek. De programmering sluit aan op de traditie van het vroegere Nieuwe de la Mar Theater: kwalitatief hoogwaardige voorstellingen voor een breed publiek. De twee zalen van DeLaMar, van respectievelijk 939 en 601 stoelen, worden bespeeld door zowel vrije producenten als gesubsidieerde gezelschappen. Net als Willem Nijholt sprak ook Mies Bouwman zich vlak voor de sluiting van het oorspronkelijke Nieuwe de la Mar Theater zich uit over de wederopbouw. Luister naar wat zij er over te zeggen heeft.

Lees ook:Willem Nijholt over het oude en nieuwe Delamar Theater
Lees ook:DeLaMar Theater gaat zelf toneel produceren
Lees ook:Boek over Willem Nijholt verschenen
Lees ook:Theaterverbond draagt activiteiten over
Lees ook:‘t Vrije Schaep blijkt kijkcijferhit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>