Willem Nijholt over het oude en nieuwe Delamar Theater

 

Binnenkort opent het nieuwe Delamar Theater in Amsterdam haar deuren. In het oude gebouw hebben zich een hoop bijzondere dingen afgespeeld. Willem Nijholt laat in dit filmpje horen wat hij van het nieuwe theater verwacht. En kijkt ook terug op wat oude anekdotes. Leuk!

Lees ook:Mies Bouwman kijkt terug
Lees ook:Boek over Willem Nijholt verschenen
Lees ook:Nieuwe directeur voor DeLaMar
Lees ook:Nederlands Theater Festival ook in DeLaMar
Lees ook:Ze zijn er klaar mee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>