Het nieuwe Theater Rotterdam zoekt jong talent

Op 20 april 2013 presenteert de nieuwe coalitie Theater Rotterdam zich voor het eerst aan de stad in een gezamenlijke voorstelling. Parallel hieraan maken acteurs en regisseurs van de verschillende gezelschappen een performance met Rotterdamse jongeren die tweemaal te zien zal zijn in de Rotterdamse Schouwburg. Hiervoor zijn zij op zoek naar jong talent.

In zes theaterworkshops werk je met regisseurs en acteurs van Wunderbaum, Productiehuis Rotterdam en het Ro Theater aan een unieke performance.

Voor deelname aan deze performance moet je auditie doen. Meld je tot uiterlijk ma 25 maart aan via www.rotheater.nl/auditie. De audities vinden plaats op wo 3 en do 4 april van 18.30-20.00 uur of van 20.30-22.00 uur in het Ro Theater.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Theater Rdam maakt eenmalige performance in week tijd
Lees ook:Chaotische klimaattop in schouwburg Rotterdam
Lees ook:Walraven volgt nieuwe Toneelschool directeur op
Lees ook:Theater Rotterdam pakt groots uit met BLABLABLA…ACTNOW!
Lees ook:Richard McBeef en de high school killer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>