Chaotische klimaattop in schouwburg Rotterdam

Theater Rotterdam, de coalitie van Productiehuis Rotterdam, Ro Theater, de Rotterdamse Schouwburg en Wunderbaum, verandert de grote zaal van de Rotterdamse Schouwburg in een theatraal congres dat volledig uit de hand loopt.

Op vrijdag 25 oktober kijken de bezoekers vanaf het podium de congreszaal in en is men getuige van een klimaattop die gaandeweg ontaardt in totale chaos en inertie. Voor de tweede voorstelling van Theater Rotterdam BLABLABLA…ACT NOW!, kruipt een megacast van acteurs en amateurspelers in de huid van volksvertegenwoordigers onder het juk van grote multinationals. Politieke idealen leggen het af tegen economische belangen. Spindoctors en lobbyisten vieren hoogtij. Is ons politieke systeem failliet? Na afloop begint het lobbycircus pas echt: neem deel aan workshops, speeddates en nagesprekken met prominente gasten in de foyer.

Drie dagen exclusiviteit 

Theater Rotterdam bespeelt voor de tweede maal drie dagen lang exclusief de Rotterdamse Schouwburg. Het Ro Theater speelt deze dagen Vreugdetranen drogen snel en Productiehuis Rotterdam presenteert Schwalbe zoekt massa van Schwalbe. Wunderbaum maakt samen met alle partners BLABLABLA…ACT NOW!, de tweede voorstelling in de nieuwe reeks van Theater Rotterdam. De voorstelling wordt in de week voorafgaand gemaakt en is alleen op vrijdag 25 oktober in de Rotterdamse Schouwburg te zien.

Volg hier alles rondom BLABLABLA…ACT NOW!

Foto: rolight.nl

Lees ook:Theater Rotterdam pakt groots uit met BLABLABLA…ACTNOW!
Lees ook:Theater Rdam maakt eenmalige performance in week tijd
Lees ook:Walraven volgt nieuwe Toneelschool directeur op
Lees ook:Het nieuwe Theater Rotterdam zoekt jong talent
Lees ook:Speel jij mee in nieuwe voorstelling Schwalbe?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>