Korting op satellietvoorstelling ‘One Man, Two Guvnors’ van Richard Bean

Op donderdag 15 september vertoont CineMec live via satelliet vanuit The National Theatre in Londen, een van de meest grappige toneelstukken van Richard Beans: One Man, Two Guvnors. Door de rechtstreekse verbinding zijn liefhebbers van Engels toneel in staat de voorstelling live te volgen op het witte doek. Het toneelstuk is een bewerking van de klassieke Italiaanse komedie The Servant of Two Masters (Carlo Goldoni). De lezers van Toneel.blog.nl kunnen dit eerste ‘satelliet’-toneelstuk van het seizoen met een korting aan van € 5,- bezoeken.

In One Man, Two Guvnors staan thema’s als eten, liefde en geld hoog op de agenda. James Corden, bekend van zijn fantastische bijdrage in The History Boy’s, speelt ‘One Man’, Francis Henshall. Deze topproductie is na 8 november op West End in Londen te bewonderen. De regie is in handen van Nicolas Hytner. One Man, Two Guvnors van Richard Bean is te zien op donderdag 15 september om 20.00 uur (inloop 19.45 uur). Actieprijs: € 12,50 incl. drankje. U kunt kaarten o.v.v. ‘mailing’ reserveren via 0900-3210321 (35 ct/min) of kaarten direct aan de kassa kopen.

Meer info

Lees ook:Richard III openingsvoorstelling Nederlands Theater Festival 2011
Lees ook:Londense King Lear live te zien via bios Cinemec
Lees ook:Gijs Scholten van Aschat neemt afscheid
Lees ook:De Goede Dood naar Engeland
Lees ook:Afscheidsvoorstelling Scholten van Aschat uitverkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>