Afscheidsvoorstelling Scholten van Aschat uitverkocht

Wie Gijs Scholten van Aschat zijn laatste voorstelling bij Orkater wil zien spelen, heeft pech. Alle voorstellingen, exclusief in de Stadschouwburg Amsterdam, van Richard III zijn uitverkocht. Orkater laat via Laura Henny weten dat je vanaf 19.30 uur op een voorstellingsavond nog kans maakt. Dan start de wachtlijst, dus kom en waag een kans.

Acteur Gijs Scholten van Aschat speelde jaren lang bij Orkater. Nu stapt hij over naar Toneelgroep Amsterdam. Hij houdt van Shakespeare en van muziektheater en combineert die twee in zijn laatste Orkatervoorstelling Richard III. Richard III is van 22 september tot en met 11 oktober te zien in Amsterdam.

Lees ook:Het gemis van Gijs Scholten van Aschat
Lees ook:Gijs Scholten van Aschat neemt afscheid
Lees ook:Publiek nomineert ook Richard III
Lees ook:Richard III openingsvoorstelling Nederlands Theater Festival 2011
Lees ook:Richard III in reprise

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>