Open dag op Internationale Theaterschool DNA

Als je talent hebt, kun je natuurlijk auditie doen voor de MBO of HBO-opleidingen die Nederland op theatervlak rijk is. Maar ken je ITS DNA al? Deze eenjarige fulltime theateropleiding is voor jongeren met verschillende culturele achtergronden. De school is verbonden aan theatergezelschap De Nieuw Amsterdam in het hartje van Amsterdam. Op zaterdag 18 december kun je vrijblijvend komen kijken naar presentaties van de lessen van de leerlingen van dit jaar. Daar zit ook Toneel.blogs Laura van de Merwe tussen. Zo zie je lessen Javaanse Dans, theatermaken, acteren, spraak, fysiek acteren, Chinese opera en moderne dans. Van alle markten thuis. Meer weten? Kijk even op de website: www.denieuwamsterdam.nl

Lees ook:Nieuwe lesprogramma’s rondom ANNE
Lees ook:Nieuw: Theatervooropleiding Oost
Lees ook:Kabinet Rutte-2 geeft cultuur mogelijk ‘zetje mee’
Lees ook:Circustheater in Circo Circolo
Lees ook:Kleurrijke beestachtigheid in De Wijze Kater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>