Fiftyfifty nu al verlengd

  De nieuwe voorstelling van mugmetdegoudentand Fiftyfifty is gisteren in première gegaan, maar is nu al verlengd. Wegens grote belangstelling, zijn de voorstellingen tot en met zondag 24 november uitverkocht. Als onderdeel van een landelijke tournee, zal de voorstelling Fiftyfifty volgend seizoen van weer te zien zijn vanaf 18 november.

Een relatiekomedie met Marcel Musters en Lies Visschedijk

Jens en Milou hebben een open huwelijk op basis van gelijkwaardigheid. Ze delen alle verantwoordelijkheden fiftyfifty en gunnen elkaar alles. Maar wat als de één er meer minnaars op nahoudt dan de ander? Of – tegen de afspraken in – toch intieme vragen stelt over de relaties met die anderen?
Aaf Brandt Corstius schrijft haar eerste toneelstuk over dit uitdagende thema op verzoek van mugmetdegoudentand. Aaf schetst in haar columns vaak op weergaloze en humoristische wijze het alledaagse leven van de moderne mens. mugmetdegoudentand verheugt zich om haar werk in het theater te zien.

Fiftyfifty is onderdeel van Bellevue Lunchtheater. Kijk hier voor meer informatie en de speellijst.

Gisteren bezocht toneel.blog-redacteur Saskia Elise de première in Theater Bellevue in Amsterdam. Vandaag praat zij met acteur Marcel Musters voor de rubriek ‘Een middag in Bellevue’. Houd dus de site in gaten als je hier benieuwd naar bent geworden!

Foto: X + L

Lees ook:Een middag in Theater Bellevue: Fiftyfifty
Lees ook:Mugmetdegoudentand presenteert TV7 op DVD
Lees ook:Imug voor op je Iphone
Lees ook:Smoeder eindelijk op TV!
Lees ook:Musters nieuwe man in Gooische Vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>