Het Zuidelijk Toneel zoekt tekenaars

Het Zuidelijk Toneel presenteert deze zomer HartsTocht, een culturele 3-daagse in zes verschillende steden met het thema: stad en architectuur. Tijdens HartsTocht start de jonge architect Arthur, in een huizenhoge installatie met de titel Sketch, zijn zoektocht naar het ultieme gebouw.

In een lege prop schetspapier op architecturale schaal, onderzoekt hij de psyche en de verlangens van elke stad die hij tijdens HartsTocht bezoekt. Overal waar Arthur komt zet hij zijn huizenhoge schetsprop neer en nodigt hij mensen uit om het gebouw dat zij in hun stad missen te beschrijven. Daarnaast wil hij graag weten hoe inwoners verbonden zijn met de gebouwen in hun stad. Met gepassioneerde toewijding en hulp van tekenaars wordt het verlangde gebouw geschetst en in de installatie Sketch tentoongesteld.

Arthur is nog op zoek naar tekenaars in alle soorten en stijlen die hem willen helpen de dromen van de steden: Tilburg, Heerlen, Breda, Roosendaal, Eindhoven en Den Bosch te schetsen.
Alle tekeningen worden in de installatie Sketch opgehangen en in de verschillende steden die Sketch deze zomer bezoekt geëxposeerd. Belangstellende tekenaars kunnen zich aanmelden bij Kimberly Major via [email protected] of (06)21296551.

HartsTocht speelt deze zomer in Tilburg (19-22 mei), Heerlen (26-28 mei), Breda (3-5 juni), Roosendaal (10-12 juni), Eindhoven (17-19 juni) en Den Bosch (23-25 juni).

Lees ook:Programma Hartstocht 2011 bekend
Lees ook:Gezocht: verhalenvertellers met hartstocht
Lees ook:Programma HartsTocht bekend
Lees ook:Het Zuidelijk Toneel verhuist naar Tilburg
Lees ook:Vijf locaties stadsproject OOG Lucas De Man bekend‏

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>