Gezocht: verhalenvertellers met hartstocht

Het Zuidelijk Toneel is voor het bijzondere theaterproject Boom op zoek naar mensen die een zelfgekozen verhaal willen vertellen. Regisseur Lucas De Man en beeldend kunstenaar Pascal Leboucq willen mensen in de stad weer echt met elkaar in contact brengen, door iedereen te vragen één verhaal met anderen te delen. Lokale scholen, media, je buren en zelfs de gemeenteraad; iedereen wordt uitgenodigd mee te doen. Deze zomer zullen in ieder gval zes steden drie dagen lang in de ban zijn van de Boom en haar verhalen! Boom is een onderdeel van het reizende Theaterfestival Hartstocht dat Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal en Heerlen aan doet.

Wil je je eigen stadsgenoten ontmoeten in deze prachtige installatie? Dan zoekt Het Zuidelijk Toneel jou!
Ervaring is absoluut niet nodig. Enthousiasme, nieuwsgierigheid, een liefde voor je stad en een vrije middag of avond zijn de belangrijkste benodigdheden. Doe mee aan deze bijzondere theatrale performance, een openbaar kunstwerk op het plein, en geef je op als verteller voor je stad!

Boom doet in mei en juni zes steden aan:
• Tilburg (22 mei t/m 24 mei)
• Breda (28 t/m 30 mei 2009)
• Eindhoven (3 t/m 6 juni 2009)
• Den Bosch (12 t/m 14 juni 2009)
• Roosendaal (19 t/m 21 juni 2009)
• Heerlen (25 t/m 27 juni 2009)

Voor meer informatie of om je op te geven, mail  naar [email protected] of bel Kimberly Major 06 212 96 551

Lees ook:Programma Hartstocht 2011 bekend
Lees ook:Het Zuidelijk Toneel zoekt tekenaars
Lees ook:Het Zuidelijk Toneel verhuist naar Tilburg
Lees ook:Programma HartsTocht bekend
Lees ook:De grote volksverhuizing van HZT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>