En dan nu het echte bericht over de watersnoodramp!

De eerste berichten rondom de waterschade in de SSBA bereikten ons via de razendsnelle tamtam. Nu hebben we echter ook het echte persbericht ontvangen! Door de sprinklerstoring is de vloer van de Rabozaal in de Stadsschouwburg beschadigd. Deze is vanavond niet bespeelbaar, maar de situatie voor de voorstelling van morgen wordt nog bekeken. Het Scapinoballet zou vanavond spelen, maar deze voorstelling verhuist vanavond noodgedwongen eenmalig van Stadsschouwburg naar het DeLaMar Theater.

De directeur van de Stadsschouwburg Melle Daamen: ‘We werden gisteren met een kleine ramp geconfronteerd. Alles stond onder water. Apparatuur hebben we redelijk kunnen redden maar de houten vloer is onbespeelbaar. Gelukkig boden onze overburen uitkomst zodat de voorstelling vanavond toch door kan gaan.’ De directeur van het DeLaMar Theater Edwin van Balken vult aan: ‘Uiteraard helpen wij de overburen graag als de nood aan de man is. De Wim Sonneveld zaal in het DeLaMar Theater was vanavond beschikbaar wegens ingeplande onderhouds-werkzaamheden. Graag ontvangen we het publiek van het Scapino Ballet in ons DeLaMar.’

Lees ook:Tjitske Reidinga speelt hoofdrol in eerste DeLaMar productie
Lees ook:Nieuwe directeur voor DeLaMar
Lees ook:Bloggen in theaterland
Lees ook:DeLaMar Theater gaat zelf toneel produceren
Lees ook:Nederlands Theater Festival ook in DeLaMar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>