Nederlands Theater Festival ook in DeLaMar

Het programma van het Nederlands Theater Festival wordt in september uitgebreid met voorstellingen in het DeLaMar Theater. Het festival opent in september het nieuwe theaterseizoen en transformeert het Leidseplein tot het Theaterplein van Amsterdam. Tijdens het festival zijn de absolute hoogtepunten van het seizoen 2010-2011 te zien in Stadsschouwburg Amsterdam, Theater Bellevue, jeugdtheater de Krakeling en dus ook in het DeLaMar Theater.

In het DeLaMar Theater presenteert het festival twee voorstellingen die door het publiek genomineerd zijn voor de AVRO Toneel Publieksprijs, te weten Master Class  met o.a. Pia Douwes en De Aanslag met Victor Löw.

Meer informatie: www.tf.nl

Lees ook:AVRO Dag van het Nederlands Theater Festival
Lees ook:De wijze kater in race om AVRO Toneelprijs
Lees ook:La voix humaine genomineerd voor publieksprijs
Lees ook:Oog om Oog genomineerd
Lees ook:Ook Karakter genomineerd voor Toneel Publieksprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>