Eigen televisieprogramma voor Carré

Theater Carré starte op zaterdag 15 januari met het 8-delige televisieprogramma De Toegift vanuit Carré. In elke aflevering  staat een hoofdrolspeler of -spelers van een voorstelling in het Amsterdamse theater centraal. De spelers worden vanaf de binnenkomst in Carré tot aan het opgaan van het doek gevolgd. De individuele portretten worden daarbij extra geaccentueerd door diepte-interviews vlak voor het optreden. Het programma, dat is gemaakt door medewerkers van Carré en vrijwilligers wordt wekelijks uitgezonden op RTV Noord-Holland, AT5 en het themakanaal Cultura van de publieke omroep. Carré is het eerste theater in Nederland met een eigen televisieprogramma.

Veldhuis en Kemper beten op 15 januari het spits af en zij worden gevold door: Chantal Janzen (22 januari), Hans Klok (29 januari), Derek Ogilvie (5 februari), Youp van t Hek (12 februari), Guus Meeuwis (19 februari), het Wereldkerstcircus (26 februari) en Peter Beense (5 maart). De uitzending duurt 18 minuten en de uitzendtijden zijn:

RTV Noord-Holland: 17.36 uur. Deze uitzending wordt ieder uur herhaald tot de volgende dag.
AT5: 18.40 uur en om 20.40 uur
Cultura: uitzendtijden nog niet bekend.

Lees ook:Los zand op televisie
Lees ook:Een week lang TA op tv
Lees ook:Carré haalt jubileumavond in april in
Lees ook:Tryaterspecial in Bellevue
Lees ook:Voorstellingen Lebbis wegens ziekte geannuleerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>